benegre.cat
Notícies

Mourinho llegirà un manifest antiindependentista per donar pel sac a Guardiola fins i tot en política

El portuguès assegura ser el millor representat de la unitat d’Espanya perquè és l’actual entrenador del United

L’entrenador portugués José Mourinho no suporta la repercussió internacional de les paraules de Pep Guardiola en l’acte a favor del referèndum d’independència. L’actual entrenador del Manchester United hauria contactat amb Ciutadans i el PP per posar-se al capdavant de la campanya “Mejor Unidos”. “Jo sóc del United, per tant hauria de representar la unió”, assegurava Mourinho.

Segons el portugués “Guardiola no en té ni idea de democràcia. Democràcia és estar tots ben juntets i apretades per decidir-ho tot junts. Espanya unida és molt millor. És com un 5-4-1, o un 6-4-0. Les meves tàctiques preferides”. Els populars i la seva crossa estarien decidin si donar-li la batuta de la unitat a Mourinho. En paraules d’Albert Rivera “és agressiu, juga brut, és fanfarró… representa perfectament l’esperit de l’Espanya que nega el referèndum. Però és portugués, no perdem això de vista. Que comences obrint les portes a immigrants i després no saps com parar”.

Mourinho hauria promès un discurs encès on carregaria durament contra els catalans “perquè a mi només em van voler com a traductor. No van veure que jo era l’Special One. Això ja et diu ben clar que és un país sense cap mena de criteri. Per tant el referèndum segur que és un error”.

La premsa britànica ja ha recollit la intenció de Mourinho d’enfrontar-se a Guardiola també en el nivell polític. De fet, no es descarta que hi hagi un cara a cara a la BBC. I si no queda clar qui ha guanyat, desempataran amb un pols.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies