benegre.cat
Notícies

El pediatra de Cárdenas confessa que de petit no el va vacunar i, “clar, passa el que passa”

No el va vacunar contra la Menginits Cretinis, però assegura que “no és contagiós si no l’escoltes”

Per fi la comunitat científica dóna una explicació. Durant anys molta gent s’ha preguntat “com pot ser Javier Cárdenas així com és?”. Els investigadors havien elaborat diferents teories però tots acabaven abandonant per la virulència amb què Cárdenas els atacava des del seu programa de ràdio. “Ahaharf, conspiración, hadadfoaifah me tenéis envidia hfdasfasda pepinos”, va dir Cárdenas fa uns dies sempre amb la seva clara dicció.

Ara, però, ja se sap: Cárdenas no estava vacunat contra la Meningitis Cr. “És la Meningitis Cretinis”, explicava el doctor Basseguda, pediatra retirat que va tractar Càrdenas en la seva infantesa “i el Javier no estava vacunat perquè ja aleshores creia que les vacunes provoquen autisme. Sense cap mena de prova científica, evidentment. Vaja, el rigor que el caracteritza diguem”.

El pediatra ha volgut demanar disculpes a tota la població “perquè jo sabia que calia posar-se-la. En tenia tota la pinta. Tenia 12 anys i ja duia dos botons de la camisa oberta per ensenyar uns pectorals que s’havia dibuixat amb rotulador”. Tot i això, Basseguda afirma que “tothom pot estar tranquil, perquè no és contagiós. A no ser que l’escoltis, però vaja, no ho recomano”.

Basseguda ha seguit amb estupefacció l’estrella creixent de Cárdenas “no me l’explico. M’han dit que fa un despertador a la ràdio on el presentador no es desperta cada matí per fer-lo sinó que el deixa gravat. Jo no entenc res. Deu tenir un padrí polític molt poderós. Potser amb barba i problemes de dicció també. Shi, shi, shi. Ara, si ells s’estimen, endavant!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies