benegre.cat
Societat

Els basars acorden que la temperatura màxima de cada dia marqui el preu dels ventiladors

Els negacionistes del canvi climàtic treuen a relluïr els seus millors jerseis i abrics

“38 graus? 38 euros?”. I així tothom sap de quin mal ha de morir. Els basars de les principals ciutats catalanes han anunciat avui que el preu del ventilador quedarà fixat en funció de les temperatures màximes de cada jornada. “És molt fàcil anar a comprar un ventilador quan fa calor, volem premiar el ciutadà previsor”, justifiquen els botiguers. “A partir de certes temperatures, la gent pagaria el que fos per una màquina que remena l’aire i fa soroll d’avió aterrant”, afegeixen.

I és que l’oscil·lació del preu no afectarà la qualitat del ventilador. Molts matrimonis es veuen aquests dies al límit de la ruptura per aquest motiu: “Tot l’any queixant-se dels roncs i ara el ventilador resulta que no molesta”, explica un tal Jaume, de Badalona.

A tot això, milers de negacionistes del canvi climàtic han assegurat que “no n’hi ha per tant”. El portaveu de la principal associació de militans ha rebut els periodistes amb la calefacció posada perquè encara és primavera ha assegurat que “és un juny força fresquet”.

Tant és així, que aquests dies han tret a relluïr els seus millors jerseis i abrics. “No us deia la vostra mare que a la nit agafessiu una rebequeta? Doncs feu-li cas i porteu-li tot el dia, que al juny ja se sap i que es fotin els putos ossos polars”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies