benegre.cat
Política

Mariano Rajoy pregunta quan és tot això de la moció de censura

Domènech i Iglesias prometen fer tot el possible per seguir demanant el referèndum i després impedir que es faci

Que quan i on, que no l’informen de res. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat avui als seus assessors que el mantinguin informat de quan tindrà lloc la moció de censura que pretén impulsar Pablo Iglesias. El cap de l’executiu s’ha queixat que “des d’allò del botó equivocat” no el mantenen al corrent de res i que vol preparar-se pel cara a cara amb el líder de Podemos.

Mentre Moncloa gestiona la situació, l’entorn de Podemos es llepa les ferides i anuncia que seguirà combatent el govern del PP amb totes les armes. “I quan diem totes les armes, vol dir que conec un de Vallecas que té burundanga i la podem posar a la cafetera del Congrés”, expliquen veus properes a Iglesias. La portaveu parlamentària, Irene Montero, ha estat trobada guixant casos de corrupció a les portes dels lavabos del Congrés dels Diputats.

A tot això, Domènech i els comuns catalans insisteixen que faran tot el possible “per seguir exigint un referèndum pactat per Catalunya”. “No ens cansarem mai de demanar-lo i ho dic en sentit totalment literarl”, ha explicat el líder de Catalunya Sí Que Es Pot.

Per la seva banda, el PDeCat o com s’escrigui – perquè, nois, això no quatlla – ha matisat el sentit del seu vot, que ha estat d’abstenció. “Que ningú malinterpreti i es pensi que potser estem intentant guanyar la simpatia del PP per com vagi el fi de festa a Catalunya”, ha avisat Homs, “perquè és exactament el que estem fent”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies