benegre.cat
Societat

Un home prefereix callar per sempre més per no cagar-la en temes de feminisme

Mai més tornarà a pronunciar una paraula, però li fa por que això també es malinterpreti

Ha decidit no obrir boca, però tampoc és té totes. Un home a la trentena, natural de Barcelona, ha fet saber avui al seu cercle social que no tornarà a obrir la boca mai més per evitar espifiar-la en qualsevol tema vinculat al feminisme o l’heteropatriarcat. “Jo tinc molt bona voluntat i moltes ganes de sumar en la causa de la igualtat de gènere, però arriba un moment que l’únic que puc fer és callar per sempre, perquè probablement la cagaria”, ha explicat per carta.

Tot i això, l’home assegura estar intranquil per si el seu silenci s’interpreta com una crítica condescendent del moviment feminista. “Aviam, que jo estic molt per la causa, però ha arribat un punt que no sé com seure a l’autobús o si puc mirar l’anunci d’Intimissimi més de cinc segons seguits”, confessa, sentint-se “totalment desolat”.

En la mateixa línia, assegura que milers de conciutadans es troben en la seva mateixa situació; voluntat per deixar enrere càrregues socials i dinàmiques heteropatriarcals i, al mateix temps, els collons per corbata per si sense voler es comet alguna mena de micromasclisme. “El micromasclisme és com un micropenis, una decepció per tots”, ha explicat amb gestos, disculpant-se per si també és micromasclisme posar els genitals masculins com a exeple.

En qualsevol cas, assegura que no tornarà a obrir la boca si no rep un manual d’instruccions clar i concís del que pot i no pot dir els propers anys. “A vegades tinc una erecció espontània i em sento brut amb mí mateix, necessito unes directrius clares de com ser un home, si és que no fa lleig demanar-ho a una dona. Ei, però des del respecte”, conclou.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies