benegre.cat
Notícies

Xavier Garcia Albiol no sap per què, però està convençut que aquesta calor és culpa dels independentistes

Les massives manifestacions podrien haver emanat massa calor humana i podrien haver tingut repercussions en el clima

“Abans que comencés tota aquesta tonteria del procés, no feia tanta calor. Abans que vostès anunciessin el referèndum, no feia tanta calor. Crec que són proves suficients”, deia Xavier Garcia Albiol ahir al Parlament. El líder del PP ha exigit al govern català que abandoni “l’obsessió independentista” perquè està fent pujar la calor.

“No sabem ben bé com Puigdemont i l’independentisme s’interrelacionen amb el clima, però és evident que hi ha una relació perjudicial per als ciutadans de Catalunya”, insistia Albiol. El Meteocat ha intervingut en la picabaralla política confirmant que en els darrers 5 anys la temperatura ha pujat a Catalunya per damunt de la mitjana mundial, però assegurant que no es pot confirmar que sigui per culpa del Procés. “No hi ha cap prova directa” afirmava Francesc Mauri “que vinculi una cosa amb l’altra. Sí és veritat, però, que les concentracions massives provocant que la massa humana emeti una calor que facilita l’escalfament d’aquella zona. Si els humans estan dispersos la calor que emanen no és tan potent i es dissipa. Però vaja, no hi ha estudis que confirmin que les manifestacions de l’ANC hagin fet pujar la temperatura del país”.

El govern no s’ha pres gaire seriosament a Garcia Albiol. Com sempre, vaja. Però sí han demanat a l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium que la propera manifestació de l’11 de setembre es faci d’una altra manera. “Potser cada ciutadà podria sortir al balcó amb una estelada i així no omplim els carrers amb riuades d’humans caldosos”, proposava el president Puigdemont.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies