benegre.cat
Notícies

Els Mossos requisen totes les merdes que corren per Wallapop per cremar-les d’una puta vegada a les fogueres de Sant Joan

Els ajuntaments socialistes celebren la Llama del Canijo: la socarrimada a pell viva d’un nen de família independentista per advertir dels perills i la violència que genera el referèndum

Ordre donada a totes les unitats. Els Mossos d’Esquadra comencen una batuda per tot el país per requisar totes les merdes que corren per Wallapop i cremar-les d’una puta vegada a les fogueres de Sant Joan. “La societat catalana viu atrapada en un mercadeig d’objectes que no serveixen per a res. Com si ara fessin una subhasta en un míting de Ciutadans. Per moltes hores que t’hi passis buscant, no hi trobaràs res per treure’n profit”, han alertat des del departament d’Interior.

Segons la conselleria, el més preocupant de tot plegat és que cada vegada hi ha més persones que utilitzen el Wallapop no per vendre-hi o comprar-hi coses, sinó per aprofitar la llei de l’oferta i la demanada per relacionar-se amb altres éssers vius. “Alguns els defineixen com a solitaris del capitalisme. Però és que, per ser solitari, primer has de ser algú. I diguéssim que tampoc seria el cas”.

Els que s’han oposat frontalment a aquesta crema són els ajuntaments socialistes contraris al referèndum d’independència, que ho consideren una apologia del nazisme. “Les SS cremaven llibres. Els Mossos mobles inútils on molts posem els llibres. De què serveix la literatura si no és per decorar les prestatgeries de les habitacions? L’extermini cultural que ha iniciat la Generalitat és degradant”, han afegit.

Com a mesura de protesta, la plana major del PSC ha decidit celebrar la seva pròpia versió de la Flama del Canigó, la festa que simbolitza la persistència de la cultura catalana. Concretament, en lloc seu, han creat la lingüísticament similar Llama del Canijo, en què un nen petit d’una família independentista és socarrimat a pell viva per advertir dels perills i de la violència que està generant el procés sobiranista. Ells ho tenen clar: “la violència no porta enlloc. I una cremada a temps pot evitar atacs indiscriminats com un referèndum en què s’hagi de votar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies