benegre.cat
Societat

Espanya ampliarà les clavegueres catalanes perquè hi càpiguen els seus agents secrets

Ha fet falta posar semàfors al subsòl urbà per gestionar el tràfic de l’Operació Catalunya

Inversió, inversió i inversió. Per espiar-nos millor, és clar. L’estat espanyol ha anunciat avui una forta inversió en el clavegueram català per acollir amb major comoditat el milió i mig d’agents secrets que es calcula formen part de l’Operació Catalunya. Segons va explicar ahir a Salvados (La Sexta) l’ex-responsable de la Policia José Manuel Villarejo, “a les clavegueres catalans ja no hi cap ni una agulla. O les ampliem o renunciem a destruïr-los, tot no pot ser”.

I és que segons els entesos en la matèria, es parla molt de l’enorme quantitat de turistes que saturen Barcelona però molt poc de les desenes de milers d’agents policials espanyols que omplen les clavegueres. “Allà sota no es pot ni caminar, han fet falta semàfors per regular el trànsit i tot, és un autèntic drama. Entre els agents espanyols i el pallasso de IT, sembla talment una pel·lícula de terror”, expliquen algunes fonts.

Tant és així que la Policia s’hauria plantejat permetre als agents de l’Operació Catalunya sortir al carrer a la llum del dia i dur a terme la seva operació a cara descoberta. No obstant això, la idea es va descartar ràpidament per la poca preparació dels agents per enfrontar el món real. “Com els seus caps, són criatures de la nit que només saben fer la seva feina en plena foscor i totalment envoltats de merda, hem de deixar-los ser com són”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies