benegre.cat
Notícies

Descobreix que Airbnb rellogava el seu pis mentre era al lavabo

També és possible que estiguessin rellogant el lavabo mentre l'inquilí era al dormitori

Nova polèmica amb Airbnb a Barcelona. La plataforma de lloguer, relloguer, i rerelloguer especulatiu de vivendes hauria creuat una altra línia prohibida. “Hem pogut constatar”, deia Janet Sanz tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona “que Airbnb estava llogant un pis del Gòtic durant les estones que el seu propietari era al lavabo”.

El cas ha sorprès al consistori, que ha detallat que “l’usuari és un senyor de dutxa i deposicions lentes, de manera que entrava al lavabo a les 08 del matí i no en sortia fins les 10. Tornava a entrar-hi al vespre sobre les 22h i en sortia passades les 00”, apuntava Sanz. Això donava als inquilins d’Airbnb temps per esmorzar, sopar, descansar o dutxar-se a l’altre lavabo de la casa.

El propietari no va sospitar res fins que un dia es va trobar dues ampolles de tequila i tres preservatius al costat del seu llit. “Al principi em va estranyar perquè si m’hagués passat a mi… jo ho recordaria. Tot i que he de dir que em va fer dubtar que just eren preservatius d’una marca que jo faig servir. No ho sé, no li vaig voler donar importància”, explicava Esteve Miquel (nom fals).

Més endavant, l’Esteve es va trobar cinc persones fent una conga al seu menjador. “Aquí sí que em vaig mosquejar. M’agraden molt les congues i tots sabem que la conga et porta on et porta. La casualitat és que els va dur a casa meva. Doncs us voleu creure que no em van deixar afegir a la conga? A casa meva?! Allò sí que em va fer emprenyar”, deia l’Esteve. Aleshores va ser quan va donar el crit d’alerta i va descobrir que un dels participants de la conga havia llogat el seu apartament per hores a raó de 1.800 euros per hora. Airbnb ha assegurat que és un cas aïllat igual que ho són els altres 2.787 casos detectats a Barcelona.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies