benegre.cat
Notícies

Meteoròlegs catalans confirmen que, si et fan mal els genolls, no vol dir que hagi de ploure, sinó que els tens fet pols

Et recorden l’única predicció que pots atribuir al teu pèssim estat físic és que, “cada dia que passa, estàs un pèl més a prop del cementiri”

Ja t’ho deia la tieta Carmeta i ara t’ho confirmen meteoròlegs catalans: “si et fan mal els genolls, no vol dir que hagi de ploure, sinó que els tens fets pols”. Els homes del temps són conscients que, “amb tants dolors que pateixes, podries fer una secció de meteorologia de més de mitja hora diària” però, en qualsevol cas, et recorden que l’única predicció que pots atribuir al teu pèssim estat físic és que, “cada dia que passa, estàs un pèl més a prop del cementiri”.

Els meteoròlegs del país també t’han volgut deixar que, segons els teus criteris, “cada estiu que passa fa més calor que l’anterior i, curiosament, cada hivern que deixem enrere també és més fred que el de l’any abans”. És per això que apunten que “el problema de temperatura potser el tens tu al teu putu organisme desconfigurat. No culpis el canvi climàtic del teu nivell de vida tan cascat”, t’han dit sense ànim d’ofendre però amb ganes de deixar les coses clares.

Per tot plegat, diversos homes del temps d’arreu de Catalunya et proposen que posis a prova els teus coneixements dels fenòmens meteorològics amb els gasos de l’efecte hivernacle. Concretament, tancant-te en un hivernacle ple de gasos tòxics “per veure fins on aguantes. Shhh… no facis preguntes”, han insistit els pensadors de la idea. “Serà el millor per a tots”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies