benegre.cat
Societat

Una noia desafia els anuncis de la tele i queda espontàniament amb les seves amigues sense depil·lar-se

Diu que ho fa per ella, però no n’estem del tot segurs

La vida al límit. Una noia a la vintena ha decidit sortir amb les seves amigues a donar un tomb sense abans depil·lar-se, desafiant així un missatge publicitari que insisteix des de fa anys que no es manera de sortir de casa. “Quan em van proposar d’anar a prendre algo i vaig veure que tenia quatre pèls a les cames se’m va ensorrar el món”, explica la noia, de nom Alba, resident a l’Eixample de Barcelona. No obstant això, el testimoni va decidir fer el cor fort i assumir el risc: “Que es fotin els dels anuncis, al final no podrem quedar si abans no hem passat pel cirurgià, on anirem a parar”.

L’Alba, de 27 anys, assegura que les primeres sorpreses van ser les seves amigues. “Al principi estàven incòmodes, com si fos un pecat molt fort. Però no pels pèls, sinó perquè portar la contrària a la publicitat pot ser molt perillós si ets dona”, comenta amb un mig somriure. En aquesta línia, una de les seves amigues reconeix estar preocupada: “I si surto sense depil·lar i de cop i volta algú em vol llepar les cames i hi ha un pèl? No sé, no em sento còmode portant la contrària als anunciants”.

El desafiament de l’Alba, però, no és flor d’un dia. Diversos informes asseguren que milers de dones estan ignorant cada vegada més la pressió publicitària, el que obliga a grans empreses a reenfocar les seves estratègies. “Què serà el següent, no dur farciment als sostenidors? Talons de menys de 7 centímetres?” pregunten desesperats a certa empresa. “Si la cosa segueix igual ens veurem obligats a igualar els preus dels productes masculins i femenins, quin drama”, assumeixen amb llàgrimes als ulls.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies