benegre.cat
Notícies

Banda criminal planteja posar-se el nom de Real Madrid per poder tenir impunitat davant la llei

Creuen que “la delinqüència és un divertiment en què juguen uns quants contra la justícia i sempre guanya l’equip blanc”

Debat intens en el món de la delinqüència organitzada. Una de les bandes criminals més temudes de l’Estat espanyol s’està plantejant posar-se el nom de Real Madrid per poder tenir impunitat davant la llei. “Ja que robar, extorquir i agredir és molt injust, almenys exigim que els nostres càstigs siguin justos. Ni que sigui per variar una mica”, ha dit el portaveu del Movimiento Espeluznante de Radicales Entregados a las Nuevas Guerrillas Urbanas de España. Una denominació que, curiosament, ja respon a les sigles de MERENGUE.

El dirigent de MERENGUE ha volgut deixar clar que el futur ús del nom del Real Madrid és simplement per “temes de burocràcia” i que no significa que tots els madridistes hagin de ser delinqüents. “Només volem simbolitzar que, a part de ser-ho, també tenen l’habilitat d’acabar esquivant sempre les penes de presó”, ha matisat per no ferir susceptibilitats. “Són autèntic professionals del cisar. El nostre referent lladreguil”.

De fet, emulant l’exfutbolista Gary Lineker, que deia que “el futbol és un esport en què juguen onze contra onze i sempre guanya Alemanya”, els integrants de la banda criminal MERENGUE tenen clar que “la delinqüència és un divertiment en què juguen uns quants contra la justícia i sempre guanya el Real Madrid”. Al seu entendre, “ser madridista no només és garantia d’inviolabilitat, sinó de poder entrar a la presó sempre que convingui a portar pastilles de sabó relliscoses a les cel·les on hi ha seguidors culers”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies