benegre.cat
Notícies

El Barça vendrà bolígrafs als turistes a 1.500€ i els regalarà una entrada de Seient Lliure

Els socis podran aconseguir el bolígraf per 750€, però sense dret a entrada

El Barça intenta posar punt i final a la polèmica que ha destapat TV3. Segons una investigació de la televisió pública, el Barça estaria revenent entrades del Seient Lliure a preus astronòmics a Senyors Guiris sense repartir els beneficis amb els socis.

“A veure”, explicava Sandro Rossell des de la presó “jo els vaig ensenyar com s’ha de fer. Amb discreció. El problema és que no han sigut discrets”. TV3 ha pogut comprovar com les entrades es venien a 1.500€ en la categoria Vip Experience i al soci n’hi donaven 80, com si l’entrada s’hagués venut com una entrada general.

Per evitar noves polèmiques i, sobretot, haver de repartir-se els diners amb els socis, Jordi Cardoner vicepresident del Barça ha trobat una solució: “a partir d’ara no es vendran entrades. Es vendran bolígrafs Bic Experience. A raó de 1.500€ cadascun, que és el preu que els turistes estan disposats a pagar. De regal, li donarem una entrada de Seient Lliure que nosaltres haurem abonat al soci a preu normal. Fixeu-vos si som generosos que estarem perdent diners perquè nosaltres donarem calerons al soci per aquesta entrada quan en realitat no n’estarem rebent a canvi. Fixeu-vos!”.

La mesura ha estat acceptada per la majoria de socis que, tot i això, sospiten alguna cosa. “Per què són tan cars aquests bolígrafs? Deuen ser genials… Jo en vull un!”, deia un votant de Bartomeu. Per a gent com ell el club ha assegurat que podran aconseguir els bolígrafs a meitat de preu, per només 750€.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies