benegre.cat
Notícies

Acusen la Policía Nacional d’independentista perquè, a Catalunya, costa molt aconseguir cita per a renovar el DNI

Els agents es defensen assegurant que “no hi ha res més espanyol que treballar poc”

Diversos espanyols de bona fe que viuen a Catalunya han acusat la Policía Nacional espanyola d’estar fent costat a l’independentisme perquè “cada vegada és més difícil que et donin hora per a renovar el DNI. I un espanyol sense document d’identitat és com un rus sense vodka o com un kosovar sense revòlver: pots llevar-te del llit, però saps perfectament que no podràs fer vida normal”.

Aquest grup d’espanyols crítics se senten tan compromesos amb la unitat d’Espanya que, fins i tot, estarien disposats a votar a favor de la independència de Catalunya “només perquè la Polícia Nacional deixés de perdre el temps en més renovacions de DNI’s i pogués dedicar-se en cos i ànima a combatre el sobiranisme. És fer un pas enrere per després fer-ne tres endavant. Un Chiquito de la Calzada, vaja”.

Sorpresos per aquestes declaracions, els agents de Policía Nacional de les comissaries catalanes han refermat el seu compromís la Constitució espanyola i, de fet, han assegurat que “són molt primmirats a l’hora de concertar cites amb el DNI perquè hi ha certs catalans separatistes que no es mereixen ser espanyols”. En qualsevol cas, i per evitar dubtes sobre la seva intensitat laboral, han recordat a tothom que “no hi ha res més espanyol que treballar poc”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies