benegre.cat
Notícies

Un estudi genètic determina que fins i tot Julio Iglesias podria ser fill del propi Julio Iglesias

El precedent científic que demostra que es pot ser dues persones alhora és Nuñito de la Calzada

Què va ser abans: el pare, el fill o l’esperit sant? Segurament, les estampetes per deixar propina a les esglésies. Però l’ordre establert podria partir un seriós revés arran de la publicació d’un estudi genètic desenvolupat a l’institut tecnològic més prestigiós de Miami. De Miami Platja. Es tracta d’un informe d’ADN que determina el més difícil encara: Julio Iglesias podria ser fill del mateix Julio Iglesias.

La notícia ha deixat el cantant madrileny totalment desorientat i abatut. “Em sento com el pare que va refusar el fill sense saber-ho mentre anava amb moltes dones. Com el fill que no va tenir pare però que ho va compensar fent-se totes les seves amiguetes. Un drama, vaja”, ha dit com tampoc massa preocupat. La seva primera decisió és organitzar una mena de bateig familiar en què el Julio Iglesias fill es presentarà a la resta de la família i en què sembla que no hi convidarà el Julio Iglesias pare. “Crec que jo sol ja m’apanyaré”, ha insistit.

Científics de tot el món que han seguit el cas de prop estan fascinats per la capacitat reproductiva de Julio Iglesias i, en aquest cas concret, per com un truhán com ell pot ser fill de si mateix. Els experts es pregunten si hi ha la possibilitat de ser dues persones alhora i, malgrat que sembli impossible, el cas de Nuñito de la Calzada demostra que sí.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies