benegre.cat
Societat

Els imbècils que magregin dones a San Fermín hauran de córrer davant els toros amb els cordons de les sabates lligats

“Es tracta d’experimentar què passa quan un animal més gros i amb menys cervell perd el cap amb algú en posició d’inferioritat física”, diuen les autoritats

Mà dura contra els desgraciats que es passen de la ratlla. Les forces de seguretat navarres han informat avui d’una nova mesura per aplicar contra tots aquells que aprofitin la disbauxa del San Fermín per magrejar dones en actitud festiva. Segons han explicat, procediran a identificar tots els que s’extralimitin i els obligaran a córrer un encierro amb els cordons de la sabata lligats, provocant que caiguin. “A partir d’aquí, ja és cosa del toro que vingui al darrere”, avisen.

Les autoritats consideren que és una mesura completament proporcional a tocar el pit a una noia en estat d’embriaguesa sense el seu consentiment. “Al final es tracta d’experimentar què passa quan un animal més gros i amb menys cervell perd el cap”, comenten fonts policials. Per calmar els ànims, les forces de seguretat han recordat que el San Fermín “és un entorn festiu, on corre molt l’alcohol i, aleshores, l’agressió del toro queda completament justificada”.

“A més, que el toro és un animal molt noble, que en realitat no té mala intenció. Que potser li clava a algú una banya de mig metre pel recte? D’acord, però sempre des del carinyo i el respecte”, conclouen. Les expectatives per veure agressors sexuals corrent davant dels toros amb els cordons de les sabates lligats són a hores d’ara enormes: “Prepareu les crispetes, que serà un San Fermín que ningú oblidarà mai”, es comenta pels carrers de Pamplona.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies