benegre.cat
General

El Barça i TV3 resoldran les seves diferències disputant un partit al Camp Nou

La cadena no podrà emetre el partit perquè, incomprensiblement, ha perdut els drets audiovisuals del club blaugrana

Tensió màxima al mitjà de comunicació més important de Catalunya. I també a TV3. Després qye la cadena catalana hagi destapat una presumpta mala praxis del Barça en la gestió del Seient Lliure i que el club hagi acusat TV3 de no contrastar la informació, uns i altres han decidit jugar-s’ho tot a un partidet de futbol. Així, Jordi Grau, Xavi Valls i Bernat Soler es vestiran de curt al costat de professionals com Lluís Canut, Imma Pedemonte o el Carles, el conserge de TV3 que va fer 150 toques a una pilota al darrer sopar de final de temporada, per salvar l’honor de la cadena.

“No volem prendre partit ni criticar aquesta directiva de merda, però el Barça de Bartomeu és tan lamentable que fins i tot nosaltres podríem guanyar-los”, adverteixen des de la televisió pública catalana. Fonts de la direcció de la cadena avisen que mai prendran part en la batalla per la presidència del Barça “encara que ens trobem davant d’una directiva absolutament lamentable que enfonsarà el club”.

Per la banda blaugrana, es comenta que l’extècnic Luís Enrique podria formar part de l’onze titular per l’enfrontament, tal vegada diu tenir “un assumpte pendent amb cert periodista de TV3 que potser sortirà del camp amb el genoll trencat”. Els cracs de la junta Bartomeu, com Arda Turan, Mathieu, André Gomes, Paco Alcácer o Digne, lideraran l’onze blaugrana, en un partit que se celebrarà durant el mes de juliol.

Tot i l’expectativa generada, el partit no es podrà veure per televisió, ja que enguany TV3 no compta amb els drets d’emissió dels partits del Barça. “I no és que ens faci ràbia i per això ara ens posem a treure els draps bruts eh, que ningú es pensi que volem cap mal al pitjor president de la història del nostre club, que en dos dies serà una societat anònima”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies