benegre.cat
Notícies

Barcelona instal·larà sofàs i llits perquè els turistes puguin tenir sexe còmodament als carrers de la Barceloneta

El consistori fa una crida als veïns perquè “no siguin puritans i valorin el sexe lliure com un llenguatge més entre humans”

L’Ajuntament de Barcelona ha reaccionat al video gravat per una veïna de la Barceloneta on es veu una parella practicant sexe en públic. El consistori s’ha mostrat alarmat perquè “la postura de la noia és indigna i es podria fer mal al cap, que el té contra terra”, en paraules de la tinent d’alcalde Janet Sanz.

Per solucionar-ho, el govern de Barcelona omplirà el barri de la Barceloneta amb sofàs i llits perquè els turistes puguin cardar d’una manera més còmoda. “No ens sembla bé rebre tota aquesta gent i deixar que marxin amb la sensació que Barcleona no és una ciutat prou còmoda per ells”, apuntava Colau. Segons l’ajuntament, l’any passat un miler de turistes van tornar adolorits als seus països per les postures impossibles i la duresa del mobiliari urbà i del terra barceloní. “Això no tornarà a passar, ens hi posem immediatament”, avisava Colau.

Qüestionats sobre la incomoditat que provoca entre els veïns el fet que hi hagi gent practicant sexe en públic, el consistori ha fet una crida a “no ser tan puritans. El sexe no és res més que un llenguatge més entre els humans, una manera de comunicar-se. Visca el sexe lliure”, defensava Sanz. En la mateixa línia es pronunciava l’alcaldesa “hem de deixar d’estigmatitzar el sexe. No és una cosa dolenta. No és com pixar pels racons, beure o trencar mobiliari… Fan l’amor i no la guerra, és super bonic que Barcelona inspiri això”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies