benegre.cat
Societat

Detingut el responsable de posar la data de caducitat en un lloc diferent a l’anunciat

Quin sentit té imprimir “Data de caducitat” si just després hi hem de posar “Veure revers de l’envàs”?

“Data de caducitat: veure revers de l’envàs”. I per què no la poseu directament allà, aviam? Les autoritats internacionals han capturat avui, després d’anys de persecució, el responsable de posar la data de caducitat dels productes en un lloc diferent a l’indicat. El malfactor hauria fet gastar tinta inútilment a milers d’empreses i perdre el temps a milions de consumidors, al llarg dels anys.

“És una de les pràctiques més malignes de la indústria alimentària”, comenten fonts autoritzades. “Què costa posar la data de caducitat al lloc on marca? Per què aquest joc? Quin sentit té imprimir les paraules Data de caducitat per immediatament després imprimir Veure revers de l’envàs? Quan hi ha gana no estem per pedre el temps”, asseguren, ressaltant que hi ha milers de productes afectats.

Per atacar el problema d’arrel i després de la captura del ideòleg, les autoritats aconsellen a les empreses dues accions. “O posen la data de caducitat just on s’indica o posen la indicació just on hi ha la data de caducitat. No hauria de ser tan complicat”, es lamenten, avisant que “és l’hora de deixar de fer el gilpolles i anar per feina”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies