benegre.cat
Notícies

Jove que vol canviar el món no entén que tot segueixi igual quan ell ja ha compartit una publicació de protesta al Facebook

Ha convidat altres lluitadors del planeta a fer alguna cosa més útil que no només mobilitzar-se al carrer i implicar-se en col·lectius socials

En Narcís Vayreda està capficat. El pobre, que té ganes de canviar el món, no entén com és que tot segueix igual si ell ja ha compartit una publicació de protesta al Facebook. “És molt estrany. Deu ser un problema de cobertura. Les multinacionals aquestes estan boicotejant la revolta mundial. Em faré una foto reivindicativa amb el mòbil i la posaré també a Instagram per si de cas”.

Estudiant d’un postgrau en una universitat concertada, Vayreda és conscient que totes les grans reformes necessiten el seu temps, però està “un pèl mosca” amb “aquest retard sense justificació que està alentint el canvi definitiu al món”. Potser per aquest motiu, ha convidat la resta de joves del planeta a fer alguna cosa més útil que no només mobilitzar-se al carrer i implicar-se en col·lectius socials. “Que sí. Que tot això està molt bé. Però menys ocellets al cap i més compartir els teus pensaments a les xarxes socials, que així arriba el missatge a més gent”.

El bo de Narcís Veyreda està convençut que la gent jove necessita un punt de reflexió més enllà de la simple consigna fàcil de manifestació. En aquest sentit, ha recomanat als seus companys de generació que “prou fal·làcia, volem democràcia”, a més de recordar que “els nostres diners no són per als banquers”. I, totalment desbocat, Vayreda ha afegit que, “si això no s’apanya, canya, canya i canya”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies