benegre.cat
Política

Mitjans espanyols asseguren que Puigdemont hauria demanat consell a Kim Jong-Un sobre com destituir consellers deslleials

La Generalitat desmenteix la notícia i considera que Pyongyang “és massa tou” amb els dissidents

Connexió Pyongyang – Catalunya. Diversos mitjans espanyols com El Mundo, El País o La Razón han publicat avui que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria treballat estretament amb el líder nordcoreà Kim Jong-Un en la confecció del nou govern. Sempre segons aquestes capçaleres, el dictador hauria instruit Puigdemont “en la destitució per la via ràpida, fent servir llançaflames i execucions sumaríssimes al propi despatx”.

En aquesta línia, Puigdemont hauria passat recentment un mes a Corea del Nord per inspirar-se en la gestió política dels Jong. “Pyongyang és el referent polític de la Catalunya independent”, insisteixen i auguren que “primer vindrà la dictadura i l’aïllament internacional i després començaran a llançar míssils nuclears. El següent pas serà que se’ls començaran a posar els ulls axinats a tots els catalans”. Segons aquests mitjans, Puigdemont també hauria demanat a Kim Jong-Un el telèfon del seu perruquer “per un tema”.

Per la seva banda, la Generalitat s’ha afanyat a desmentir El Mundo i El País i ha considerat que els mètodes nordcoreans contra els polítics deslleials “són massa tous”. En aquest sentit, Puigdemont ha insistit que cessarà tots els consellers que no són afins al procés i els recluïrà en un poble abandonat a Extremadura “perquè pensin què han fet. Al 2037 ja els anirem a rescatar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies