benegre.cat
Societat

Cantautor d’un restaurant hípster comença a insultar els clients mentre canta aprofitant que no l’escolten

“Només s’interessen per mí per fer la foto d’Instagram amb l’etiqueta #LiveMusic”, es lamenta

“Sou uns fillsdeputa, tant de bo moriu tots a l’infern”, però cantat amb la suavitat característica del millor cantautor de restaurant. Un argentí de 43 anys afincat a Barcelona i contractat en diversos locals d’última moda per amenitzar el sopar dels clients, va decidir el passat vespre començar a insultar líricament els comensals aprofitant que l’ignoraven. “Primer proves amb una paraula fora de context i, quan veus que cola, ja et deixes anar. És molt més gratificant que els 20€ que em paguen per tres hores de música en directe”, assegura.

“La vida del cantautor de restaurant hípster és molt complicada. Només s’interessen per mí per poder penjar una foto a Instagram amb l’etiqueta #LiveMusic però després passen”, es lamenta l’artista. Contrariat per què ningú parava atenció a les seves lletres reivindicatives, va arrencar a insultar el personal mantenint el to melós de les seves composicions.

“Un cantautor fent veure que canta davant d’uns hípsters que fan veure que l’escolten mentre uns cuiners fan veure que cuinen, és el súmum del postureo”, assegura el cantant. En aquesta línia, ha recomanat als clients que comencin a anar a restaurants de veritat, “que us foten quatre tapes rares, un pastís de pastanaga amb nata de soja de postres i un imbècil tocant la guitarra i de seguida deixeu anar 40€, sembleu burros”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies