benegre.cat
Notícies

L’extrema dreta espanyola contraresta la campanya anti Franco amb cartells que animen a votar “sí” al referèndum

“Y ara qui es al mes list de tots, eh? Nusaltras tambe sabem di cosas ca raprasentan tot lu cuntrari”

Catalunya s’ha tornat a llevar inundada de cartells amb referències al referèndum d’autodeterminació. Si ahir eren formacions de l’esquerra independentista i anticapitalista les qui utilitzaven la imatge del dictador Francisco Franco amb el sarcàstic missatge “el 1 de octubre, no votes”, avui ha sigut el torn per a l’extrema dreta espanyola, que ha seguit la mateixa línia de sorna amb el missatge “indapandensia pa lus catalangs” per animar la gent a votar que sí en la determinant votació.

“Cataluña sara yiura o no sara”, han insistit en el seu propòsit. “Y ara qui es al mes list de tots, eh? Nusaltras tambe sabem di cosas ca raprasentan tot lu cuntrari”, han dit en referència a allò que hom coneix com a ironia. De fet, els feixistes han portat la seva resposta tan al límit que volen realment que tothom voti que sí el proper 1 d’octubre. “Si ans i pusem, ans i pusem. Aquets separatas u fliparan molt ford. Farem realitat la seba buyaria numes par damustralsi cals aspañols pudem am tod. Si eys banalitsan al nostru dictado, nusaltras ridiculitsem al seu subiranisma”.

Per fer la seva protesta el més creïble possible, uns assessors internacionals estan ensenyant als extremistes com es vota. “Eisho es ayo cas fica una papeleta en un urna, no? Abeura… nos ca siguem tontus sino ca, sansiyamen, no astem acustumats a buta per un tema de guerras sivils i cosas aishis”.

Els ultres han ressaltat una vegada més que, encara que les seves formes siguin de caire totalitari, ells són uns grans defensors de la democràcia espanyola. “Eu da teni una cosa mol clara: si no fos par eya, nosaltras no pudriam acsistir”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies