benegre.cat
Esports

Neymar comença a buscar casa a París després que Bartomeu hagi garantit la seva continuïtat al Barça

Bartomeu: “Neyamar no es toca, allò d’allargar al vestuari va ser una fase”

Buscar casa a París. Aquesta és l’ocupació principal de Neymar Jr després que el president del Barça, Josep Maria Bartomey hagi anunciat que s’encarregarà personalment de garantir la seva continuïtat al club blaugrana. “Això sí que no, que se n’encarregui un altre siusplau”, hauria lamentat l’entorn del jugador, en actitud gairebé ofesa.

Per calmar les aigües, el guanyador de les darreres eleccions a la presidència del club, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat que té una idea per retenir el jugador i que l’executarà personalment. “I no amb algun enginy del meu gat còsmic”, ha deixat anar, buscant una complicitat inexistent amb els periodistes que ho miraven amb pena.

“Jo mateix m’encarregaré d’agafar unes pàgines grogues franceses o on sigui que està París i buscar el telèfon de Google per esbrinar com contactar amb el PSG. Els direm que Neymar Jr no es toca. Que allò de buscar racons ocults al vestuari era una fase. No es toca”, ha refermat Bartomeu, amb cara d’absulta determinació.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies