benegre.cat
Notícies

El PP obre les inscripcions al seu màster ‘Que sembli un accident’

No té res a veure amb les morts de Blesa i Rita Barberà, sinó que formarà actors especialistes en accidents (o això diuen)

El dia que s’ha sabut la mort de l’exdirector de Caja Madrid Miguel Blesa (la setena d’un vinculat al Cas Gürtel) el PP ha anunciat que ja accepta inscripcions per al seu Màster “Que sembli un accident” impartit aquest estiu per Eugenio Pino, ex director d’operacions de la Policia Nacional.

“La nostra voluntat”, explicava el president del govern i líder popular Mariano Rajoy “és que quan vols que una cosa sembli un accident, ho sembli de veritat. Som orfebres de l’accidentalitat, i volem transmetre aquest know-how”. Rajoy, que havia descobert aquest matí l’anglicisme know-how i tenia ganes de fer-lo servir ha aclarit que “això no és un curs per mafiosos, que quedi clar. No assassinem ningú i fem que semblin morts casuals. Per molt que judicialment ens puguin afavorir. El curs no va d’això, que ningú es confongui”.

Segons s’explica en la promoció del curs, “aquest màster està adreçat a actors i actrius que volen encaminar la seva carrera cap a la simulació d’accidents per a cinema i televisió. Qualsevol utilització dels coneixements impartits per a l’eliminació de noses de caràcter polític o judicial és responsabilitat de l’alumne”.

De moment, el màster ha aixecat una gran expectativa i ja hi ha més de 100 inscrits. Segons l’Esteban, un advocat valencià de 34 anys “serà un màster apassionant, perquè aquesta gent saben el que fan. Si no, no serien on són tot i el que ha passat”. Preguntat sobre perquè un advocat pretén apuntar-se a un màster d’interpretació, l’Esteban ha assegurat que “eeeeh… ah…. uhm… No sé, ja veurem, per no tancar-me portes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies