benegre.cat
Notícies

La Generalitat posarà guardioles al costat de les urnes l’1 d’octubre per pagar les multes de l’Estat espanyol

El govern català n’encarregarà la fabricació a la Xina o Corea del Nord

El proper 1 d’octubre a Catalunya no s’hi farà només un referèndum, sinó també una recol•lecta. “Hem decidit” deia el vicepresident Oriol Junqueras “que els catalans a més de la seva opinió democràtica puguin expressar la seva generositat. Per aquest motiu hi haurà guardioles al costat de les urnes del referèndum”.

D’aquesta manera, els ciutadans que ho desitgin poden donar suport als perseguits pel 9N, Mas, Ortega i Rigau. L’ex president Mas explicava que “els jutges ens van absoldre, ara ens persegueixen botxins polítics i volem que ens absolgui el poble de Catalunya amb el seu suport”.

La Generalitat ara haurà de licitar el concurs per a la fabricació de guardioles, però el govern espanyol ja ha avisat que “qualsevol que fabriqui guardioles per pagar les multes per un referèndum il•legal serà perseguit. Fins a la tomba si cal” avisava Soraya Sáenz de Santamaría.

Per aquest motiu, el govern català estudia encarregar la fabricació d’urnes i guardioles a la Xina o Corea del Nord. “A veure si s’atreveixen a buscar-los les pessigolles”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies