benegre.cat
Política

Rodrigo Rato elimina Blesa a les semifinals i disputarà la final de Gürtel contra Bárcenas

Des del "Floquet de Neu - Papa Joan Pau" II que no es veia una disputa tan ajustada, diuen les cases d'apostes

El combat del segle. Els finalistes del cas Gürtel, Rodrigo Rato i Javier Bárcenas, es disputaran l’esperadíssima final en una lluita cos a cos que acabarà amb la mort natural d’un dels dos. La resolució d’una de les competicions més mediàtiques a Espanya se celebrarà després que Rato hagi tombat a Blesa i Bárcenas a Rita Barberà a les respectives finals.

“No ha estat un camí fàcil, hi ha hagut molts accidents, coincidències, morts naturals, suïcidis, entrabancades oportunes i tota mena d’infortunis”, asseguren fonts de l’organització. “Des que el Floquet de Neu i el Papa Joan Pau II competien per veure qui aguantava més que no es veia una lluita tan aferrissada”, expliquen des de les cases d’apostes.

A hores d’ara, l’afició dóna més opcions de guanyar a Javier Bárcenas, si bé per poca diferència. “Esperem un combat bonic i noble, no és important qui guanya sinó tenir clar qui perd: el poble espanyol”, comenten.

En les últimes hores s’ha produït un dels clàssics careos públics entre els lluitadors. Javier Bárcenas i Rodrigo Rato, acompanyats del seu entorn de confiança, s’han vacil·lat i provocat cara a cara en un acte públic en un pavelló esportiu de Getafe. Un show a l’altura de les expectatives d’un dels combats més esperats de l’era moderna.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies