benegre.cat
General

Bartomeu confirma l’intercanvi de funcions amb Piqué i es presenta a entrenar vestit de curt

Pregunta si també pot intercanviar la seva dona per la Shakira

Bartomeu ja entrena. L’expresident del FC Barcelona s’ha presentat avui vestit de curt al camp d’entrenament per consolidar l’intercanvi de funcions amb Gerard Piqué, que d’ara en endavant serà el màxim responsable del club. El central va confirmar ahir la continuïtat de Neymar al Barça i mesos enrere va facilitar l’acord del club amb el seu nou patrocinador; Rakuten.

Així les coses, Bartomeu ja ha participat en els rondos amb els seus nous companys però la seva forma física encara està lluny del que seria desitjable: “Ara mateix té el mateix fondo que Arda Turan, l’hem de recuperar com sigui”, comenten els preparadors físics.

Valverde s’ha mostrat convençut que Bartomeu està plenament capacitat per complir les seves obligacions com a jugador suplent de l’equip. “Si algú pot demostrar una capacitat innata per escalfar la cadira i decebre profundament cada vegada que passa a l’acció, aquest és Josep Maria Bartomeu”, explica el nou tècnic blaugrana.

Per la seva banda, el propi Bartomeu s’ha mostrat “molt orgullós” de poder ajudar l’equip en la seva nova posició i ha preguntat fins on arriba l’intercanvi amb Piqué. “No sé, ara que ell és president i jo central, representa que me’n puc anar amb la Shakira? Vull dir, podríem intercanviar les dones, no?” hauria comentat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies