benegre.cat
Notícies

Un lladre es cola en 124 pisos trucant a l’intèrfon i dient “sóc joooo”

Les assegurances de la llar no cobreixen el robatori perquè "si ets imbècil i obres al lladre no és culpa nostra"

Els Mossos d’Esquadra han alertat avui d’un nou mètode utilitzat pels lladres per entrar a les cases i robar: “es diu interfoning i es basa en la credulitat dels ciutadans”, avisava el cap d’investigacions sociològiques dels Mossos Esteve Parera.

La metodologia és ben senzilla. El lladre truca a l’intèrfon i, quan el veí pregunta “qui és?” respon “sóc jo” amb molta rapidesa. Això fa que el veí obri la porta sense ni pensar, perquè és el que fa quan truca algun familiar. Immediatament, el lladre entra a la casa, fortament armat, lliga als propietaris, els posa un cartell de “sóc idiota, jo he obert al lladre” i comença a buidar la casa.

És una estratègia creixent a casa nostra perquè molts propietaris es pensen que els lladres només són albanokosovars  que no saben articular ni un mot en català. “La seguretat i familiaritat amb què respon el lladre és el 80% de l’èxit del mètode”, avisava l’agent Parera. Els Mossos han detectat un lladre que actua a l’àrea d’Osona i que ja hauria entrat a 124 cases fent servir aquest mètode. “El pitjor”, avisen els Mossos “és que l’assegurança de la llar normalment no cobreix aquests robatoris, perquè tu has sigut tan imbècil que l’has deixat passar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies