benegre.cat
Notícies

Mariano Rajoy assegura en el judici del cas Gürtel que tampoc coneix de res el president del govern espanyol

El polític gallec també ha confessat que no ha votat mai el president del PP en unes eleccions perquè no se’n refia

No en té cap dubte. N’està plenament convençut. Mariano Rajoy ha assegurat en el judici del cas Gürtel que no coneix de res el president espanyol. El polític gallec ha aprofitat la seva compareixença com a testimoni a la vista oral per insistir, una vegada rere l’altra, que no sap absolutament res del suposat finançament irregular del PP i, fins i tot, que no ha tingut cap tipus de tracte personal amb el cap de l’executiu espanyol.

En aquesta línia, Rajoy ha reconegut que potser ha coincidit alguna vegada amb el president espanyol, però que no ha volgut saludar-lo mai perquè hagués quedat com estrany. “Imaginin l’escena per un moment: Mariano Rajoy saludant el president d’Espanya. Vostès també ho veuen rar, oi? Doncs és precisament per això que no ho he fet mai i que, mentre jo sigui Mariano Rajoy, no ho faré mai”, ha volgut remarcar.

Per si la seva innocència no havia quedat prou clara, Rajoy també ha negat qualsevol tipus de vincle amb el president del PP. És més: ha confessat que no l’ha votat mai perquè “és una persona que no m’inspira confiança. Els seus raonaments lògics tenen alguna cosa que em fan sospitar d’ell”, ha afegit. Contràriament al que pugui semblar, fonts de la seva família ja han confirmat que, efectivament, Mariano Rajoy no ha votat mai el president del PP en unes eleccions perquè “no se’n refia gens”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies