benegre.cat
Notícies

Els jutges demanen al Govern Central i a la Generalitat que deixin de denunciar-se, que volen marxar de vacances

Alguns familiars els estan abandonant i marxant al destí vacacional, ells es queden per salvar Espanya

El col·lectiu judicial té les vacances potes enlaire per culpa de la persecució de l’independentisme iniciada pel Govern espanyol. A pocs dies del més d’agost, hi ha fiscals, jutges i advocats que encara no saben quan podran marxar. Esteban Loruño, portaveu dels jutges assegura que “normalment l’agost és un mes inhàbil, s’atura l’activitat judicial. Però aquest any no té la pinta de ser així, ni molt menys!”.

El Govern central ha començat a investigar alts càrrecs de la Generalitat i el govern català ha respost denunciant els jutges i els Guàrdies Civils que facin aquestes investigacions, entenent que és una violació dels drets fonamentals dels ciutadans. “I així, embolica que fa fort”, avisava el portaveu del Govern Jordi Turull. “Cap de les seves demandes quedarà sense una demanda nostra. A veure si col·lapsem el sistema, peta tot i marxem d’una Espanya en runes”.

Hi ha jutges i Guàrdies Civils que fa ja uns dies que van veure marxar les seves famílies al destí vacacional. “Això està trencant parelles”, confirmava un afectat. “La família no té perquè aguantar tota aquesta història, n’estan tips del procés. No, el papa s’ha de quedar que he de salvar Espanya, els dic jo. I em diuen que si no la podria salvar des de la platja. És un drama, tots estan molt enfadats amb mi”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies