benegre.cat
Societat

Els científics desmenteixen que els trenta siguin els nous vint

“Els de vint de veritat senten vergonya aliena quan us veuen de festa”, diuen els experts.

Que no cola i que assumiu la vostra edat d’una vegada. Així de contundent s’ha mostrat la comunitat científica sortint al pas del rumor que assegura que els trenta són els nous vint, una realitat que avui s’ha vist desmentida. “Que als 30 seguiu vivint a casa els pares i sent mileuristes només vol dir que aneu directes al fracàs vital, no intentem jugar a ser Déu alterant les dècades” exigeixen els experts.

Els especialistes asseguren que una de les causes de la confusió podria ser el terme millennial aplicat a aquesta generació. “No us confongueu, fa tant temps que es parla dels millennials que a lo tonto ja teniu 30, però supereu l’esperit de Peter Pan i poseu-vos a treballar de veritat d’una vegada”, demanen.

Una de les altres causes podria ser l’esperit festiu que retenen els joves de 30-i-pocs, que encara es veuen amb esma de sortir de discoteca, a vegades inclús entre setmana. “Amb l’excusa de que són els nous vint, la gent de trenta anys s’està comportant com autèntics adolescents. De fet, els que realment tenen 20 senten vergonya aliena de vosaltres quan us veuen arrassar la barra de l’Apolo els dilluns a la nit”, asseguren. “No us adoneu que trigueu tres dies a recuperar-vos de la farra?” afegeixen, gairebé molestos.

La intervenció dels científics arriba per evitar que aquesta confusió vagi a més. “Ja tenim els de 40 dient que són els nous 30 i els de 50 dient que són els nous 40. Al final tothom es va treient anys i ningú assumeix la realitat, potser que madurem d’una vegada, no?” conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies