benegre.cat
Esports

El pare de Neymar prova d’endur-se 400 metres de coure del Camp Nou

Ja havia carregat totes les aixetes dels lavabos i una mica de gespa en una furgoneta

Amb 26 milions d’euros no n’hi ha prou. El pare de Neymar Jr. ha estat interceptat aquesta nit quan provava d’endur-se 400 metres de coure de l’estadi blaugrana, operació que duia a terme amb els toiss amics del seu fill. Segons ha trascendit, el pare i representant del jugador ha justificat que el coure havia de compensar-lo pels 26 milions d’euros en concepte de prima de renovació que, de moment, el club es nega a pagar-li.

A més del coure, membres de seguretat del Barça han detectat que Neymar pare pretenia també robar les aixetes del Camp Nou, un parell de sofàs de la zona de despatxos i fins i tot una àrea de 100m2 de gespa de l’estadi per guarnir la terrasseta del nou pis del seu fill a París.

A tot això, el FC Barcelona intenta a la desesperada retenir a Neymar Jr, fins al punt que s’estarien plantejant el traspàs de Leo Messi, per evitar que l’astre argentí segueixi fent ombra al brasiler. “Si alguna cosa caracteritza aquesta directiva és la clarividència i la consciència de què vol el soci: vendre a Leo per retindre Neymar”, ha apuntat Bartomeu.

Per la seva banda, els principals clubs d’Europa ja preparen els seus datàfons de cara a les compres que el Barça podria fer amb els 222 que deixarà Neymar. “Al Barça ja és fàcil timar-lo, però amb 222 milions flipareu”, asseguren fonts del Liverpool o la Juventus. Tant és així que fins i tot algunes directives es plantegen cobrar a Bartomeu només per accedir a tenir una reunió.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies