benegre.cat
Notícies

Bartomeu vol aprofitar els diners que deixa Neymar per reforçar-se amb uns tals Petit i Overmars

Amb els calers que sobrin també es pagarà la fiança perquè Sandro Rosell pugui sortir de la presó

L’estat d’ànim del soci barcelonista ho dibuixa ben clar: la preocupació ja no és que Neymar hagi marxat del Barça, sinó en què es gastarà els diners del traspàs l’actual junta directiva. Per calmar els més pessimistes i començar a il·lusionar l’afició, el mateix president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat que el club ja té dos noms en cartera: uns tals Emmanuel Petit i Marc Overmars. “I anirem tan sobrat que, amb el que sobri, encara podrem pagar la fiança perquè Sandro Rosell surti de la presó”.

Bartomeu té clar que no es poden cometre els mateixos errors que l’altra gran ocasió en què el Barça ha fet caixa: el traspàs de Luis Figo al Real Madrid. “No repetirem l’errada d’aquell moment”, ha insistit amb la cara de qui té un pla implacable. “És per això que ara donarem més temps d’adaptació a Petit i Overmars. Només els hi vam donar dues temporades de marge, així que ara els fitxarem amb un contracte a deu anys vista. No ens importa que superin la quarantena. Ells tenen més experiència i nosaltres més paciència. Ja ho veureu: anirà bé”, ha insistit tot satisfet.

En aquesta mateixa línia, Bartomeu també ha avançat que el club no descarta recuperar Andoni Zubizarreta. “Ei… però que ningú no s’espanti. Ja sabem que com a secretari tècnic no va acabar de quallar, així que el tornarem a posar allà on sí funcionava. Rectificar és de savis, no? Doncs ell serà el nou porter del primer equip”, ha explicat davant la mirada atònita dels presents.

Completament pres per l’optimisme, el president barcelonista ha explicat que la junta directiva que presideix seguirà una de les grans màximes de l’estil Cruyff. És a dir: que els diners s’han de posar sempre sobre el terreny de joc. Per això, amb els ingressos del traspàs de Neymar al PSG, el mateix Bartomeu i altres directius escamparan bitllets de 50 euros per tota la gespa del Camp Nou. “En Johan estaria orgullós de nosaltres”, ha afirmat. Els seguidors del Real Madrid, segur que també.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies