benegre.cat
General

El Barça invertirà els 222 milions de Neymar en comprar tots els jugadors de l’Espanyol

Servirien per reforçar el Barça B, que enguany juga a Segona

Bartomeu sembla que no però té una estratègia perfectament definida per la temporada 2017-2018. Que marxi Neymar, una de les estrelles de l’equip no afecta en absolut a l’hàbil president del Barça.

“Hem decidit invertir aquesta fortuna en fitxar tots els jugadors de l’Espanyol” anunciava Bartomeu. El president afirmava que el seu objectiu era recollir la voluntat de diversos socis expressada a les xarxes socials. “Els nostres seguidors diuen, amb tota la raó del món, que deixar l’Espanyol sense jugadors fa que no puguin participar a la Lliga. Això provoca automàticament que el Reial Madrid deixi de guanyar 6 punts que sempre tenen segurs. I, retallar-li 6 punts al Madrid ens fa immediatament campions, perquè mai ens treuen tanta distància”, explicava Bartomeu.

Així doncs, eliminar l’Espanyol de la competició s’ha convertit en estratègic pel Barça de cara a tornar a guanyar el títol de Lliga. “Desgraciadament els jugadors de l’Espanyol no podrien jugar al primer equip perquè el tenim ple de jugadors d’altíssim nivell”, deia Bartomeu. En lloc d’això els pericos s’incorporarien a la plantilla del Barça B que enguany té la difícil tasca de mantenir-se a Segona Divisió. “Ens poden ajudar molt al B perquè ens caldrà molta rotació de banqueta. Alguns jugadors de l’Espanyol podrien donar relleu als titulars del B”, reblava Bartomeu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies