benegre.cat
Notícies

Home que viu davant la platja diu que no et banyis mar endins per raons de seguretat i per no sé què més de no forçar la seva vista

En cas de picada de medusa, pots pujar tranquil·lament a casa seva perquè té mercromina, pomada i una ampolla de cava al congelador

És un consell d’amic. I te’l diu mig amagat i prismàtics en mà. Un home que viu davant la platja et recomana que no et banyis mar endins per raons de seguretat i per no sé què més de no haver de força la seva vista. “Tu fes el que vulguis, eh? Però, en el teu cas, jo em quedaria tot el dia prenent el solet a la sorra. Més a prop del que seria el meu camp visual”, t’ha especificat. “No cal anar per la vida forçant tant les coses”.

L’individu admet que no et coneix de res, però també té molt clar que “estaria obert a fer-ho”. Ah, sí… i que li sabria “molt de greu” que prenguessis mal a la platja per negar-te a seguir les seves indicacions de com ha de ser un bany segur. “Mira que sou tossuts, aquest jovent. Segur que també sortiu de festa sense que els vostres pares ho sàpiguen. Per cert, per quins bars us acostumeu a moure? Si em dius nom, dia i hora, ja en tindria prou”, et pregunta per poder coneixe’t millor i, d’aquesta manera, saber quins consells de seguretat t’escauen més per quan tornis a anar a la platja.

En cas de picada de medusa, a més, el senyor dels binocles d’alta graduació et vol deixar clar que pots pujar tranquil·lament a casa seva perquè té “mercromina, pomada i una ampolla de cava al congelador. Amb la salut no s’hi juga”, et recrimina. “El mar és molt traïdor”.

Per si això no fos prou, l’home a qui molts comparen amb un funcionari espanyol perquè es passa el dia mirant sense fer res més, t’aconsella que deixis de posar-te banyador. “Deixa marques a la pell”, et diu. “I, a base de detencions, he après que això et porta problemes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies