benegre.cat
Notícies

Els comerços faran fora els clients que entren al local només per l’aire condicionat

Proposen que sigui un servei exclusiu per a clients, com els lavabos dels bars

En aquests dies de forta calor s’ha intensificat un hàbit de molts ciutadans que intenten combatre la calor: passejar per botigues. “No compren res, només venen a buscar on és l’aire condicionat i es posen a sota”, advertia el president de l’Associació de Comerciants, Pere Roca.

Per això els comerciants volen passar a l’acció i declarar que l’aire condicionat sigui només un servei per a clients. “Com el lavabo dels bars”, indicava Roca. Així, durant l’estiu volen aconseguir que, per sortir de la botiga calgui comprar alguna cosa si s’hi ha estat més de 5 minuts. “Entenem que entrar a la botiga i passejar només per refrescar-se és un acte de mala fe. Nosaltres gastem un dineral en electricitat perquè els nostres clients estiguin còmodes, no perquè això s’ompli de borinots que volten”, afirmava Roca.

Mentre el govern decideix si accepta o no la proposta dels comerciants aquests ja han dit que contractaran seguretat privada que, en entrar al local, et donaran un tiquet que cal tenir validat a caixa per sortir. “Si no compren no es valida el tiquet, i si no es valida el tiquet no poden sortir. Fins que comprin”. Alguns ciutadans ja han mostrat la seva estupefacció per la proposta del comerciants i asseguren que “l’aire de les botigues sempre és molt més fort que el d casa. És l’únic lloc on puc deixar de suar una estona”, deia Camil Xof mentre s’assecava les aixelles sota l’aire.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies