benegre.cat
Societat

Eulen fitxa la teva mare per fer passar per l’adreçador els treballadors en vaga a l’aeroport

La senyora ha avisat que, si cal, es treurà l’espardenya

A la desesperada. La direcció d’Eulen ha decidit incrementar la pressió sobre els treballadors que fan vaga a l’aeroport del prat amenaçant amb una nova força negociadora: la teva mare. Segons l’empresa, només ella pot quadrar-los a tots i obligar-los a reprendre les seves obligacions de forma immediata, reestablint així la normalitat a l’aeroport. “Creiem que fins i tot podríem aconseguir baixar-los el sou, però tampoc és qüestió de forçar”, expliquen fonts de la patronal.

La direcció de l’empresa considera que la teva mare té un perfil contrastat en mil i una batalles i que els seus èxits en fer-te fregar plats i parar la taula és un bagatge ideal per encarar la crisi. “Ningú com una mare pot fer quadrar en segons homes i dones fets i drets en rebel·lió”, asseguren, recordant que “si li haguessin deixat parlar amb Neymar, segur que s’hauria quedat”.

Es preveu que la teva mare es desplaci properament a l’aeroport d’El Prat per negociar directament amb els portaveus d’Eulen. “Jo d’això de la vaga no en sé gaire, però de vagos n’he tractat uns quants” ha explicat la senyora, referint-se amb la mirada a tu i al seu marit. Segons ha explicat als mitjans, si van mal dades es podria arribar a treure la sabatilla com a mesura de pressió extrema.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies