benegre.cat
Notícies

La junta de Bartomeu celebra que l’equip preferit de Laporta, Cruyff i Guardiola no hagi guanyat la Supercopa

Leo Messi, que encara no ha renovat, pregunta a Neymar i Alves quin temps fa per París al llarg de l’any

Primer títol de la temporada per a la junta de Josep Maria Bartomeu. El president i la resta de directius han celebrat eufòricament que “l’equip preferit de Joan Laporta, Johan Cruyff i Josep Guardiola” no hagi guanyat la Supercopa de España. “Sabeu de quin club parlo, no? Aquell que està a prop de Cornellà i el Prat. Coneixeu l’Espanyol? Doncs l’altre. Ara no recordo ben bé com es diu”, ha lamentat.

Tot i el bon regust de boca que ha deixat la derrota de l’equip predilecte de Laporta, Cruyff i Guardiola, Bartomeu ha assegurat que “ara és el moment d’aparcar odis interns i anar tots junts cap a una mateixa direcció. Concretament, cap a la cel·la de Sandro Rosell, que ara fa dies que no us veu i segur que s’alegra de veure-us. I després, si això, ja anem tirant cap a Luz de Gas”.

Com qui no vol la cosa, el president també ha volgut presumir del nou model social del club. “La junta de Laporta era totalment egoista i, per això, només signava acords amb UNICEF, que protegeix únicament els infants. En canvi, nosaltres donem 40 milions per afavorir la inserció social de jugadors que freguen la trentena i vénen de la lliga xinesa. Si això no és fer donatius solidaris, ja m’explicareu”, ha insistit.

Aliens a l’estat d’èxtasi que es viu a la junta del Barça, els jugadors del primers equip –i especialment Messi, que encara no ha renovat– han preguntat a Neymar i Alves quin temps fa a París a la tardor. “ Bé…. a la tardor, a l’hivern, a la primavera i a l’estiu. Res… Per un tema de fer una visita que pugui allargar-se tota la temporada”, han dit. “Si més no, fins que algú s’animi a fer una puta moció de censura”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies