benegre.cat
Editorial

La desfilada dels miserables a Twitter

El primer pas és anotar-los i recordar els seus noms

Mireu, els propers dies escoltarem imbecilitats d’una magnitud inèdita. Que si ens han atacat per culpa del procés. Que si incomplir l’ordre constitucional ens fa més vulnerables. Que si és culpa del bonisme amb els immigrants. Que si Espanya ha permès l’atemptat per fer-nos agafar por i una llarga corrua d’estupideses que majoritàriament quedaran impunes.

La cosa ja va començat forta ahir a Twitter, on els fills de puta no van trigar a desfilar a la cerca del seu minut de glòria a costa dels nostres morts. No havia passat ni una hora de l’atemptat i ja hi havia una bona col·lecció de desgraciats fent broma sobre una salvatjada que s’ha emportat l’alegria de Barcelona i la vida de molts.

Que sí que sí, que en feien broma, ja us ho podeu ben creure. Fa feredat veure els pocs escrúpols i la falta d’humanitat de certs elements, alguns anònims i altres que no ho són tant. Les mostres d’amor i carinyo de milers d’espanyols i ciutadans d’arreu del món fan emocionar, i s’han d’agraïr i reconèixer, però la mostra d’imbecilitat de tants altres fa bullir la sang.

Per això volem assenyalar en aquest post tots aquells usuaris de Twitter que ahir van provar d’humiliar-nos i de rematar-nos amb els seus missatges. Es van passar tres pobles i no hi ha dret, en un país normal les seves paraules seríen un delicte.

A Benegre ens agradaria fer alguna cosa més que denunciar els seus tweets a la plataforma i que la cosa arribés a l’esfera legal. Perdre l’usuari de Twitter no ens sembla ni molt menys proporcional a com ens han volgut humiliar amb els seus insults, és de justícia que això vagi més enllà. El primer pas és anotar qui són i què van dir, si teniu més elements feu-nos-els arribar per les vies habituals, siusplau.

LA LLISTA

@Panda_Vinyard i @MrHombreLey van fer comentaris sexuals sobre una noia malferida que jeia mig nua i ensagonada al terra d’un quiosc de la Rambla.

@hermanntertsch, que va decidir parlar de turismofòbia i de que això és “la CUP a lo bestia”

@AragornDeMordor deia que ens han fet la feina de solucionar l’excés de turisme.

@PrinceGroserito i @El_Corsel que van dir que els semblava lamentable que no haguessim mort tots els catalans.

@Machitrxlflipa demanava carnets de conduir per terroristes “por la dicha de ver a un catalán muerto” i feia broma sobre què passa pel cap d’un català abans de morir (“la furgo de un moro”).

@muyespanol també exigia “al moro ese” que matés més catalans.

@ComunistFreak parlava de karma “por los catalanes que odian España”.

@JorkiwiRM desitjava la mort del nostre president.

@HelkonBlaster_ que cridava a la calma “porque solo han muerto catalanes, no personas”.

@konguito32 deia que se jodan los catalanes.

@zeropolitica ho atribuïa al “efecto Real Madrid: todos en Barcelona muertos”.

Una mica d'enveja

Entre aquells que creuen que la selecció espanyola hauria de guanyar perquè la meitat són del Barça i aquells que opinen que hauria de perdre sempre només per ser espanyola, […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies