benegre.cat
Esports

La portera de Núñez s’ofereix al Barça per ajudar a fitxar algú

Si Messi se’n va al Manchester City el Barça aprofitaria els diners per fitxar a Neymar

L’ànima de la presidència de Núñez torna a escena. La portera de l’expresident blaugrana i assessora de la seva presidència en matèria de fitxatges s’ha ofert avui a la junta dirigida per Josep Maria Bartomeu per contribuïr a tancar alguna incorporació abans no acabi el mercat d’estiu. “Si no saben a qui fitxar jo els puc donar quatre idees”, ha explicat la senyora Mari, de 67 anys, que també s’ha ofert a contactar els agents i clubs. “Jo soleta vaig ser responsable de portar Dehú al Barça, estic plenament qualificada per treballar amb aquesta directiva”, ha justificat, com donant arguments complementaris.

Sembla ser que la junta blaugrana veuria amb bons ulls la possible incorporació de la portera de Núñez, que podria signar el seu nou contracte com a directora esportiva del Barça en les properes hores. “Ja que vinc al estadi aprofitaré per netejar una mica el cotxe de Messi i planxar-li quatre camises, que en aquest noi se’l veu molt trist”, ha manifestat.

Encara sobre l’argentí, fonts del FC Barcelona han confirmat que és una possibilitat real que el Manchester City pagui la seva clàusula de rescissió. Si aquest fos el cas, la junta assegura saber perfectament què fer amb els 300 milions d’euros que deixaria el davanter: “Els invertiríem en un jove talent brasiler que juga al PSG, un tal Neymar Jr que es veu que la toca molt bé, o això ens ha dit el seu pare”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies