benegre.cat
General

Interior renova el contracte de Trapero per evitar que City o PSG paguin la seva clàusula

Mossos denuncien que alguns conductors proven de saltar-se controls d’alcoholèmia amb el “Bueno pues molt bé pues adiós”

Blindat. La Conselleria d’Interior ha decidit renovar i ampliar el contracte del Major dels mossos d’esquadra, Josep Lluís Trapero, per evitar la seva possible fuga al PSG o al Manchester City, que en les darreres hores havíen mostrat interès per fer-se amb els seus serveis. Interior considera que Trapero és la base sobre la que construir l’equip policial dels propers anys i una peça imprescindible pel nou país.

“En només sis paraules, Trapero transmet a la caverna el que fa segles que Catalunya prova de dir-los, que si no ens respecten fotrem el camp”, expliquen fonts de la conselleria sobre el ja mític “Bueno pues molt bé, pues adiós” que Trapero va deixar anar als periodistes que li insistien perquè parlés en castellà”.

El protagonista de l’anècdota, màxim responsable del cos de seguretat català, ha justificat que “és difícil contenir-se quan portes cinc dies sense dormir lluitant contra el Mal i apareéis un gilipolles que s’ofèn perquè parles amb la teva llengua”. Trapero ha admès estar molt a gust a Barcelona i ha assegurat que per ara no escoltarà ofertes de l’exterior.

A tot això, els mossos avisen que alguns conductors estan fent server l’aclamada frase de Trapero per evitar controls d’alcoholèmia. “D’acord que la frase té ganxo, però dir-li a un agent Bueno pues molt bé pues adiós just després de donar positiu no acaba de ser del tot encertat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies