benegre.cat
Notícies

Es fa ermità perquè cap contacte li va preguntar què tal estava durant els atemptats de Barcelona

Engega tothom a prendre pel sac amb un silenci reprovatori que ningú ha notat

“Ara sé que ningú m’estima”. Aquestes són les dures paraules d’en Margalef Buyuyu (nom inventat) de Sant Esteve de Gramenet (població inventada).

Ha passat més d’una setmana des dels atemptats a les Rambles i en Margalef encara espera que li enviïn un WhatsApp preguntant-li “estàs bé?”. Fins ara res.

“Visc al carrer Tallers. No em vaig assabentar de res perquè estava a casa jugant online amb els auriculars a tota castanya. Quan vaig acabar i vaig posar el TN vaig flipar i vaig veure l’allau de gent que intentava comunicar-se amb els seus éssers estimats. Vaig mirar el meu mòbil i res. L’he mirat fixament des d’aleshores”.

Per en Margalef l’experiència ha estat epifànica: “tinc més de 1.000 amics al Facebook i prop de 800 contactes al mòbil. Però començaré de zero”. Aquest home decebut ha decidit començar una vida d’ermità en algun lloc recòndit.

“Primer vaig pensar en els Alps però em conec i acabaria al monestir de Chartreusse bevent-me tot el licor que elaboren” assegurava, “així que crec que aniré a la Mongòlia de Gengis Khan”.

En Margalef afirma que “m’he adonat que vivia en una bombolla. Fràgil, buida, transparent…” deia abundant en una metàfora manida. “Així és que a tots els que tant se us en fot si estic viu o mort: aneu a prendre pel sac”.

En Margalef tampoc no va preguntar a ningú si estava bé.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies