benegre.cat
Societat

Cinc maneres de sobreviure el dia sense que et xafin la final de Game of Thrones

Hauries d'haver vist l'episodi a la matinada, però ara ja és tard.

L’hivern ja és aquí. En forma d’onada de calor, amb 34 graus a l’ombra, però també en forma de final de Joc de Trons, que la passada matinada ha posat el punt i final a la seva setena temporada. A primera hora de dilluns, milers de catalans que encara no han vist l’episodi viuen amb el temor que algú els hi xafi al llarg del dia. A Benegre.cat us ajudem a sobreviure el dia a l’oficina evitant qualsevol risc de spoiler.

Fes-te el malalt i vés a casa. Compra’t dos paquets de Marlboro i fuma’ls abans d’entrar a l’oficina per morir de tos durant tot el matí. Probablement els teus companys començaran a fer-te el buit i el teu cap et dirà que marxis a casa al migdia. A les quatre de la tarda ja estaràs a casa veient la final, però mai més tornaràs a respirar bé. Val la pena? Nosaltres hem vist la final i sí, mereix que sacrifiquis la teva salut.

Destrossa la connexió a Internet. Tal i com arribis a l’oficina, vés directe a la sala de màquines i buida una ampolla sencera d’aigua a sobre el mòdem central. Si no funciona, cala foc a l’edifici. L’important és que l’oficina es quedi sense Internet, ja que ets absolutament incapaç de passar una jornada sense entrar a Facebook. Sense xarxa, us faran fer feina d’inventari o merdes d’aquestes, sense cap risc de spoilers.

Tapa’t els ulls i les orelles. Vés a currar amb ulleres de sol i taps de cera a les orelles, per evitar qualsevol contacte amb algú que hagi vist el capítol. No saludis, no estableixis contacte visual, no intercanviïs cap tipus d’informació amb ningú i tot anirà bé. Si algú et ve a parlar, tapa’t més fort les orelles i crida “nanananananana” fins que marxi. Potser la resta de companys pensaran que ets un sonat i et començaran a marginar però, desenganya’t, això ja passava abans.

Porta un matxet al cinturó. Et recomanem un nou complement de moda per espantar els malparits que et volen fer un spoiler: un matxet. Si pogués ser una espasa, molt millor. Porta-la al cinturó sempre que passegis per l’oficina i tingues-lo clavat a la taula quan estiguis treballant. Acaricia la fulla dolçament quan algú et vingui a parlar i explica a tothom el nom que li has posat a la teva arma: mata-spoilers.

Fes-t’ho tu mateix. Si et poden les ànsies, fes un Google tu mateix sobre el final de Jocs de Trons i acaba amb aquest patiment. Llegeix en diagonal allò més destacat del capítol i treu-li pressió al visionat que en faràs després a casa. De fet, podries fer servir la informació per semblar més intel·ligent del que ets i anar endevinant tot el que passi al llarg de l’episodi davant els teus estimats que, per primer cop a la vida, passaran a respectar-te.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies