benegre.cat
Notícies

La Falange pregunta a ‘El Periódico’ com és que els editorials que escriuen per al diari només van signats per Enric Hernández

L’equip de comunicació falangista assegura que no està perplex perquè desconeix el significat d’aquesta “estranya paraula”

“Segur que es tracta d’un error. Un camarada com ell no ens voldria perjudicar mai”. Són paraules dels responsables de comunicació de la Falange, que s’han reunit d’urgència a les coves paleolítiques que fan servir com a seu del partit per analitzar com és que els editorials que escriuen per a El Periódico només van signats per Enric Hernández. “Ja entenem que ell és el director però, si els hi redactem tots nosaltres, potser també hauria de sortir el logotip del partit per algun lloc, no? Seria tot un detall i no els hi costaria gens”, han comentat mentre intentaven calar foc a una estelada fent fricció amb dues pedres.

L’equip de comunicació falangista assegura que no està perplex perquè desconeix el significat d’aquesta “estranya paraula”, però admet tenir molta confusió amb tot aquest afer. “Hem utilitzat les editorials d’El Periódico per comparar l’independentisme amb el nazisme, el supremacisme i, ara, també el gihadisme. Què menys que un agraïment, no? Res… poca cosa: un yugo y las flechas al costat de la firma de l’Enric. Tampoc demanem tant”, han afegit mentre sospesaven què escriurien avui a les xarxes socials de Joan Coscubiela, al qual també li fan d’assessors argumentals.

Fent referència a un dels eslògans més corejats durant els últims dies, els escrivents de la Falange han reconegut que ells sí que tenen por. “Però què voleu? Si El Periódico continua amb aquesta línia editorial, ens acabarà deixant sense feina. Els nostres seguidors ja ens demanen que l’Enric Hernández es presentin a les eleccions”.

ÚLTIMA HORA
Mentre els responsables de comunicació de la Falange feien totes aquestes càbales, El Periódico ha donat la seva versió dels fets. Concretament, els editors de la capçalera han argumentat que no posa el logotip falangista als seus editorials perquè amb la signatura del director “ja se sobreentén”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies