benegre.cat
Societat

Mortadelo i Filemón s’adjudiquen en nom de la TIA l’avís als Mossos que publica El Periódico

Enric Hernández culpa el model educatiu català del poc nivell d’anglès de la penya

Tema resolt. Els agents Mortadel·lo i Filemó de la prestigiosa agència de seguretat TIA han reconegut finalment l’autoria de la nota d’avís d’atemptat a La Rambla que els Mossos haurien rebut durant el mes de maig i que ha publicat El Periódico de Catalunya. Segons fonts de l’agència de Técnicos de Investigación Aeroterráquea, la falta de resposta dels Mossos els va dur a contactar amb aquest diari: “Nosaltres estem acostumats al món del còmic i això que dirigeix Enric Hernández és el que més s’assembla a un tebeo”, justifiquen.

En la investigació de l’avís d’atemptat es van implicar altres pesos pesats de l’agència de seguretat, com la secretaria Ofelia, el profesor Bacterio i fins i tot el Superintendente Vicente, que té línia directa amb Moncloa. En aquest cas, però, els agents Caméllez y Pelótez van ser baixa de l’operatiu perquè estaven seguint la pista de El Sulfato Atómico.

Per la seva banda, El Periódico ha admès que va decidir traduïr la nota de la TIA a l’anglès per guanyar veracitat de cara als lectors. Després d’acabar el tercer capítol de l’aclamada sèrie Magic English, el propi director del diari, Enric Hernández, ha assegurat que és molt important que les criatures aprenguin anglès bé per evitar que el dia de demà passin aquestes coses: “La culpa és del model educatiu català, que margina les llengües estrangeres i després passa el que passa”, ha carregat.

A tot això, els Mossos han recordat a El Periódico que l’atemptat a La Rambla no es va planificar sinó improvisar després de l’explosió d’Alcanar. “No sé, a vegades sembla que El Periódico vulgui tirar merda sobre les institucions catalanes, però no volem ser malpensats”, ha assegurat el major Trapero, l’home del moment.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies