benegre.cat
Notícies

Bartomeu contracta uns sicaris per segrestar Coutinho abans del tancament del mercat

"Si voleu tornar a veure Coutinho viu heu d'acceptar que us pagui 160 milions d'euros", avisa Bartomeu

Josep Maria Bartomeu no pensa quedar-se sense la cirereta del seu nou Barça. No vol passar per mal negociador, perquè no ho és. Va vendre Bartra per 8 milions i va fitxar a Vermaelen per 18. Va deixar marxar gratis Dani Alves i va fitxar Semedo per 30 i Aleix Vidal per 18. Va marxar Thiago per 25 i va fitxar a Arda, André Gomes i un sac de patates per 70 milions. “És un fletxa”, confirmen tots els analistes esportius.

Ara, però, el Liverpool es nega a traspassar-li el seu crack i Bartomeu es mossega les ungles mentre murmura “vull ser el nou Florentino!”. Per aquest motiu, a només unes hores del tancament del mercat el negociador Bartomeu ha passat a l’acció. “Vull anunciar que he contractat uns sicaris kosovars professionals per segrestar Coutinho. Quan el jugador sigui a Barcelona, ho notificarem. Ja avisem que, si voleu tornar a veure Coutinho amb vida, el Liverpool m’haurà d’acceptar els 160 milions d’euros que vull donar-li. Convenceu-los vosaltres, que jo no he pogut. Coutinho serà meu o de ningú”.

Els periodistes han fet notar a Bartomeu que si anunciava que Coutinho seria segrestat abans que fos segrestat això podria provocar que, finalment, el seu pla no tirés endavant. “No patiu, Coutinho serà segrestat al 200%. Es queda”, ha dit contundent Bartomeu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies