benegre.cat
Política

Rajoy avisa que tenen manilles especials per arrestar urnes

“És molt difícil emmanillar algú que no té braços”, asseguren des de Moncola

S’ho prenen seriosament. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha donat instruccions perquè les forces de seguretat espanyoles comptin amb el material necessari per impedir el referèndum del proper 1 d’octubre a Catalunya. Segons ha explicat als mitjans, molts agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional havíen fet arribar al govern la seva inquietud per com procedir amb les urnes perquè “és molt complicat arrestar i emmanillar algú que no té braços ni canells, com les urnes aquestes”.

Per acabar amb el problema i evitar la votació, Moncloa ha demanat a una empresa especialitzada la producció de manilles especials per urnes de cartró. A més, Interior i Defensa treballen a contrarrellotge per acondicionar els vehicles policials i les presons en cas d’haver de dur a la garjola els polèmics recipients electorals. “Està resultant complicat que els nostres agents entenguin què és una urna i per a què serveix, però ho aconseguirem”, ha explicat Rajoy.

El president espanyol també ha assegurat que el seu partit es planteja il·legalitzar les urnes a Espanya, una iniciativa que podria aconseguir el recolzament tant del PSOE com de Ciudadanos. “La darrera vegada que es van prohibir les urnes Espanya va viure la pau més llarga i sòlida de la seva Història… i ni es parlava d’independència ni hi havia atemptats islamistes”, ha conclós Rajoy, amb la mirada intensa de qui sap què fer per dirigir un país.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies