benegre.cat
Política

El Constitucional suspèn una llei en Lorem Ipsum que el Parlament ha aprovat com per provar

Per no treballar més del compte prohibiran les impressores, la tinta, el paper i els arbres a Catalunya

De la impressora a la trituradora de paper, pa qué leerlo. El Tribunal Constitucional ha suspès avui un text acabat d’aprovar pel Parlament de Catalunya que s’havia redactat en Lorem Ipsum i que els diputats independentistes havíen impulsat com per provar què passava. “Volíem provar les aigües i, sí, efectivament, estan tan remogudes i plenes de merda com sempre”, han explicats veus properes al govern amb un ampli somriure.

Fonts del Constitucional han admès que no s’havíen llegit el text perquè “del Parlament de Catalunya no en pot sortir res de bo” i perquè pensaven que “això del Lorem Ipsum era català pagès i no haguessim entès gran cosa”. Per evitar futurs maldecaps i treballar més del compte, el Constitucional està estudiant prohibir directament les impressores, la tinta, el paper i els arbres per impedir que el Parlament aprovi qualsevol altre llei.

Per la seva banda, el govern espanyol s’ha congratulat per la ràpida intervenció del Constitucional i ha avisat que aquest serà el ritme a partir d’ara. Tot i això, fonts populars han admès converses amb el PSOE per refundar l’estat de les autonomies i atacar d’arrel el problema català: “Crearem una comissió que estudiarà establir comissions bilaterals per estudiar l’encaix de les diferents comunitats. Hem entès que ens vol dir el poble català: ha arribat el moment de passar de l’Espanya autonòmica a l’Espanya regional. El país està preparat per una nova regressió”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies