benegre.cat
General

Una urna de cartró de certa impremta agredeix un agent de la Guàrdia Civil

Els agents han reduït a trets l’urna, que ha mort a l’acte

Fonts del Ministeri de l’Interior han explicat que una urna fora de control ha agredit un agent de la Guàrdia Civl, el caporal Julián, de 38 anys, provocant-li una fractura de radi. L’atac s’ha produït quan l’agent inspeccionava l’urna, que romania al magatzem de certa impremta prop de Constantí. Els companys presents durant l’accident han reduït a trets l’urna, de cartró d’aquell marró, que ha mort a l’acte.

Els testimonis presencial matisen que no ha estat ben bé una agressió sinó un accident derivat d’un mal gest del caporal, que practicava com emmanillar una urna. “Posar manilles a una caixa de cartró sense braços és complicat”, ha acabat reconeixent un dels agents, afegint que potser el caporal no s’ha trencat el radi sinó torçat el canell i prou, però que també fa mal: “Per sort és l’esquerra, li queda la dreta per saludar”.

L’accident, però, ha portat Interior ha mobilitzar un operatiu d’agents especials i un negociador amb un megàfon, davant el “desafiament ferotge” de les urnes. Es preveu que el comandament arribi en les properes hores i prengui el control de la situació, regalant una escena que no vèiem des que Jordi Pujol feia octavilles d’amagat durant el franquisme: la Guàrdia Civil escorcollant una impremta.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies